Contigo Print Group er CO2-neutrale i egen påvirkning.

Vi har alle et fælles ansvar for at løse klimakrisen. Det støtter vi i Contigo naturligvis op om. Vi har også et ønske om at være endnu mere ambitiøse end samfundets CO2-reduktionsmål.

>
Scroll

Derfor har vi allieret os med en af Danmarks førende rådgivere i WSP. I fællesskab har vi kortlagt vores udledninger, udarbejdet en langsigtet klimastrategi og kompenseret for de sidste udledninger. Det betyder, at vi er CO2-neutrale i vores egen påvirkning* allerede i 2021.

 

Vi ved godt, at vi ikke er i mål før, vi kan skære CO2-kompensationen væk. Derfor fortsætter vi med at investere i initiativer, der nedbringer vores CO2-udledninger i årene der kommer. For eksempel kommer vi til at favorisere leverandører med lavest CO2-aftryk, undgår flytransport, når det er muligt og gradvist udskifter vores egen bilpark til elektrisk – foruden alle de tiltag vi allerede har lavet.

 

Vi har kompenseret for vores resterende manko af CO2-udledninger gennem den internationalt anerkendte Gold Standard®. Det betyder, at det projekt vi har investeret i et projekt i Panama, der er tredjepartsverificeret, så vi er sikre på, at kompensationen er troværdig.

 

*Med egen påvirkning menes CO2-aftrykket for Scope 1 og 2 opgjort i henhold til Green House Gas-protokollens definitioner.