Om Contigo

Tillid, tryghed og tilbud tilpasset dig

Udgangspunktet er altid dig og din virksomhed. Det er dine tryksager, der skal ud at møde dine kunder. Vi giver dig bare mulighed for at trække på vores håndfaste erfaringer, så du kan koncentrere dig om din forretning.

>
Scroll

Kvalitet

Når vi har defineret opgaven i fællesskab, trækker vi på vores veletablerede netværk af danske og europæiske leverandører – og vender tilbage med et tilbud, der matcher dine krav til høj kvalitet, pris og leveringstidspunkt. Med andre ord: Vi går målrettet efter omkostningsbevidste løsninger, der lever op til dine forventninger.

Værdier

Troubleshooting betyder ganske enkelt, at vi ta’r bøvlet

Lækker en lakmaskine i Tyskland, midt under kørslen af netop din tryksag, kan det aldrig blive dit problem. Vi finder en løsning, og det er ikke sandsynligt, at du bliver orienteret om sagen, når bare vi overholder deadline. Contigo har samarbejdet med mange af deres kunder gennem mange år, og det er vel også en slags anbefaling i et ellers stærkt konkurrencepræget marked. Nøgleordene er engagement, vedholdenhed og opfølgning. Er der indgået en bindende aftale, så giver vi ikke køb på noget undervejs.

Værdier

“Nøgleordene er engagement, vedholdenhed og opfølgning”

Historie

Contigo er beviset på, at Gutenbergs idéer er langtidsholdbare

 

Contigo startede i begyndelsen af 90’erne, samtidig med at internettet gjorde sit indtog, og snakken gik om det papirløse samfund og tryksagernes endeligt. Timingen var måske ikke den allerbedste. Men vi troede fuldt og fast på fremtiden med en kombination af on- og offline kommunikation, og at ét enkelt trykkeri ikke kan levere optimalt på alle hylder. Der skal flere professionelle leverandører til for at imødekomme forskellige kunders individuelle ønsker, krav og behov til unikke løsninger.

Den grundlæggende forretningsidé har gennem årene bevist sin styrke, og i dag samarbejder vi – på vegne af store danske og internationale kunder – med de største og bedste trykkerier i Europa, som hver for sig repræsenterer state-of-the-art teknologi og samlet set honorerer de højeste krav til kvalitet, pris, miljø og levering.